кадър: Фейсбук/ Редактор: Кметът на Варна Иван Портних съобщи, че на няколко

...
кадър: Фейсбук/ Редактор: Кметът на Варна Иван Портних съобщи, че на няколко
Коментари Харесай

Кметът Портних за ремонтите във Варна: Забавиха ни. Очевидно ще започнем следизборно

кадър: Фейсбук/ 

Редактор: 

Кметът на Варна Иван Портних заяви, че на няколко места във Варна стартират огромни поправки, които ще продължат в идващия месец и половина. На фона на практиката за прекъсване на строителните действия през лятото в курортите и курортите, която се ползва от години, през този сезон градът ще има доста настоящи площадки. Портних се оправда със всеобщата „ веселба “, която той вижда в страната.

„ Забавиха ни малко, можеше в този момент да завършваме. Сега очеизвадно ще стартираме следизборно “, разяснява варненският кмет пред публицисти.

Ремонти ще има в кварталите „ Левски “,„ Възраждане “, Цветния квартал, „ Трошево “ и на други места. Акцент ще са междублоковите пространства и дребните улици. „ Десетки хиляди варненци ще усетят смяната пред дома си “, даде обещание Иван Протних.

Той разяснява, че част на администрацията му за поправки в избрани микрорайони и квартали е забавена и поради обжалвания, публично неодобрение и митинги. По тази причина не се осъществя и плана отпреди години за ж.к. „ Чайка “. „ Там избрани общественици подведоха хората “, разяснява варненският кмет.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР